Головні новиниЖиття громадЕкономікаЄвроінтеграціяЛюдиВійна
ІсторіяКонсультаціїПоради господарямВаше здоров'яРодинне перевеслоЦікавеВарто знати
Підписатися
Всеукраїнська громадсько-політична газета.
РЕДАКЦІЙНА КОЛЕГІЯ Передплатити
Всеукраїнська громадсько-політична газета.
Передплатити
Місцеві вибори Коронавірус Новини Facebook Telegram

Галицька зернова нарощує темпи

Навіть в умовах воєнного часу ТОВ «Галицька зернова компанія» цьогоріч прийняла і відвантажила замовникам понад 100 тисяч тонн зернових культур.

Галицька зернова нарощує темпи

Навіть в умовах воєнного часу ТОВ «Галицька зернова компанія» цьогоріч прийняла і відвантажила замовникам понад 100 тисяч тонн зернових культур.

1 рік тому Джерело:

Це підприємство, що базується у селі Яструбове на Козівщині, з кожним роком нарощує виробничі потужності. Не так давно, у 2020 році, у механізацію та оптимізацію виробничого процесу засновники інвестували значні кошти. Завдяки цьому запустили в роботу другу чергу елеваторного комплексу зберігання та переробки зернових. 


Головною перевагою перевального елеватора є підведена колія, наявність власного тепловоза та можливість формувати маршрути доставки.  
Нині виробничі потужності підприємства активно використовують структурні підрозділи компанії «Агропродсервіс», інші агрофірми та фермерські господарства Тернопільщини, Івано-Франківщини, Львівщини. Інтерес аграріїв до Галицької зернової невипадковий, адже  тут працюють із різними культурами, на зберігання приймають пшеницю, ріпак, кукурудзу, ячмінь і навіть соняшник. Загалом за п’ять останніх років компанія прийняла і відправила на реалізацію майже 435 тисяч тонн зерна. 


За словами її директора Андрія Боярчука, у перспективі тут планують завершити будівництво контейнерного майданчика, облаштувати ділянку, де їх зберігатимуть, встановити ще два силоси зерносховища. Крім того, введуть у дію реконструйоване приміщення для належних побутових умов своїх працівників. З кадрами на підприємстві ситуація така ж, як і в інших виробничих структурах: є певні проблеми, але в міру можливостей їх вирішують. Усі сумлінно працюють задля миру і перемоги, забезпечуючи міцний тил і продовольчу безпеку держави. 


Степан ЯРЕМЧУК 


На світлині: директор ТОВ «Галицька зернова компанія» Андрій Боярчук. 
Світлина Ярослава СТАРЕПРАВА 
 

0
0
0
0


Підписуйтесь на наш канал
Земляки з Києва та закордону зміцнюватимуть взаємодію з рідним Тернопіллям
У Збаразькому замку підписали Меморандум про партнерство між Тернопільською обласною військовою адміністрацією та громадською організацією «Тернопільське земляцтво в м. Києві «Тернопілля». Документ спрямований на зміцнення взаємодії між уродженцями Тернопільщини, які живуть і працюють у столиці та за кордоном, і рідним регіоном.
26 хвилин тому
Максимум користі: дієтологи назвали найкращий час, коли можна їсти яблука
Фрукти мають бути у щоденному раціоні кожної людини, адже це простий спосіб отримати необхідні організму вітаміни. Найдоступнішими незалежно від сезону є яблука, але у деяких можуть виникнути питання, коли їх краще їсти, щоб принести максимум користі.
5 годин тому
Що робити, якщо груша не родить: поради садівників
Багато дачників нарікають, що не мають жодної втіхи від посаджених деревець груші. Якщо яблуньки гарно розвиваються і почали давати урожай уже на третій рік, то з грушею щось не так. Є кілька основних причин, чому груша може не давати плодів роками, втім, цю проблему просто вирішити, кажуть садоводи.
6 годин тому
Андрій БАРАН: «Працюємо на українській землі для українців та Української держави»
Наприкінці важкого у всіх відношеннях 2025 року і напередодні професійного свята аграріїв цікавлюся виробничими досягненнями компанії «Агропродсервіс» у її генерального директора, заслуженого працівника сільського господарства України Андрія Барана. А розпочати розмову пропоную з її найбільшої галузі – рослинництва…
7 годин тому
Від вишуканих супів до ароматних десертів: рецепти страв із гарбуза
Листопад приносить із собою не лише перші приморозки, а й щедрі дари осені, серед яких особливе місце посідає яскравий і корисний гарбуз. Він справжня знахідка для кулінарів, адже з ним можна приготувати безліч дивовижних страв – від вишуканих супів до ароматних десертів.
9 годин тому

Головне про коронавірус:
Останні матеріали
Більше статей


РЕДАКЦІЙНА КОЛЕГІЯ
Тернопіль, вул. В. Чорновола, 1А
+38 (067) 65-348-06
с[email protected]
Допускається цитування матеріалів без отримання попередньої згоди hospodar.ua за умови розміщення в тексті обов'язкового посилання на hospodar.ua - Сільський Господар. Для інтернет-видань обов'язкове розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на цитовані статті не нижче другого абзацу в тексті або в якості джерела. Порушення виняткових прав переслідується Законом.

Ідентифікатор онлайн-медіа в Реєстрі: R40-04703.

Сільський Господар © 2023 - 2025
Політика конфіденційності
Допускається цитування матеріалів без отримання попередньої згоди hospodar.ua за умови розміщення в тексті обов'язкового посилання на hospodar.ua - Сільський Господар. Для інтернет-видань обов'язкове розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на цитовані статті не нижче другого абзацу в тексті або в якості джерела. Порушення виняткових прав переслідується Законом.

Ідентифікатор онлайн-медіа в Реєстрі: R40-04703.