Головні новиниЖиття громадЕкономікаЄвроінтеграціяЛюдиВійна
ІсторіяКонсультаціїПоради господарямВаше здоров'яРодинне перевеслоЦікавеВарто знати
Підписатися
Всеукраїнська громадсько-політична газета.
РЕДАКЦІЙНА КОЛЕГІЯ Передплатити
Всеукраїнська громадсько-політична газета.
Передплатити
Місцеві вибори Коронавірус Новини Facebook Telegram

Галицька зернова нарощує темпи

Навіть в умовах воєнного часу ТОВ «Галицька зернова компанія» цьогоріч прийняла і відвантажила замовникам понад 100 тисяч тонн зернових культур.

Галицька зернова нарощує темпи

Навіть в умовах воєнного часу ТОВ «Галицька зернова компанія» цьогоріч прийняла і відвантажила замовникам понад 100 тисяч тонн зернових культур.

1 рік тому Джерело:

Це підприємство, що базується у селі Яструбове на Козівщині, з кожним роком нарощує виробничі потужності. Не так давно, у 2020 році, у механізацію та оптимізацію виробничого процесу засновники інвестували значні кошти. Завдяки цьому запустили в роботу другу чергу елеваторного комплексу зберігання та переробки зернових. 


Головною перевагою перевального елеватора є підведена колія, наявність власного тепловоза та можливість формувати маршрути доставки.  
Нині виробничі потужності підприємства активно використовують структурні підрозділи компанії «Агропродсервіс», інші агрофірми та фермерські господарства Тернопільщини, Івано-Франківщини, Львівщини. Інтерес аграріїв до Галицької зернової невипадковий, адже  тут працюють із різними культурами, на зберігання приймають пшеницю, ріпак, кукурудзу, ячмінь і навіть соняшник. Загалом за п’ять останніх років компанія прийняла і відправила на реалізацію майже 435 тисяч тонн зерна. 


За словами її директора Андрія Боярчука, у перспективі тут планують завершити будівництво контейнерного майданчика, облаштувати ділянку, де їх зберігатимуть, встановити ще два силоси зерносховища. Крім того, введуть у дію реконструйоване приміщення для належних побутових умов своїх працівників. З кадрами на підприємстві ситуація така ж, як і в інших виробничих структурах: є певні проблеми, але в міру можливостей їх вирішують. Усі сумлінно працюють задля миру і перемоги, забезпечуючи міцний тил і продовольчу безпеку держави. 


Степан ЯРЕМЧУК 


На світлині: директор ТОВ «Галицька зернова компанія» Андрій Боярчук. 
Світлина Ярослава СТАРЕПРАВА 
 

0
0
0
0


Реклама
Купуємо дорого землю: паї, городи.
Телефонуйте: (096) 261 31 28
У Тернополі відбувся молитовний сніданок «Молитва сердець за воїнів і народ»
Ініціював таку подію директор ДНЗ «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою» Вадим Ластовицький. Цей захід зібрав курсантів військових навчальних закладів з усієї України, волонтерів, священнослужителів, представників влади та громадськості.
34 хвилини тому
Чи можна подарувати будинок, якщо земля під ним не приватизована
Часто як подарунок виступає нерухомість, скажімо, будинок. Однак буває й так, що земля, на якій він стоїть, може бути неприватизованою. Цю ситуацію коментує юристка Любов Полішкевич.
59 хвилин тому
Ідеальна тара для вирощування розсади: що це
Часто буває, що молоді рослини витягуються, стають слабенькими і погано приживаються у відкритому ґрунті. Дачники кажуть: давно помітили, що причина часто криється не лише у нестачі світла чи неправильному поливі, а й у неправильно підібраній тарі. За їхнім досвідом, найкращий і найпростіший варіант – це звичайні пластикові стаканчики.
1 година тому
Криве: із глибини століть до сьогодення
У Тернопільській обласній науковій бібліотеці відбулася презентація книги-альбому «Криве», автором якої є Степан Федорів. Він – абсольвент філологічного факультету Кам’янець-Подільського педагогічного інституту (нині – Національного університету ім. Ів. Огієнка). Переклав на польську мову книгу М. Терлецького «Трак часу Драго-Сасів) на тему історій українського шляхетського роду. Автор статей у вітчизняній і польській періодиці, член наукового товариства ім. Т. Шевченка, Національної спілки журналістів України та Спілки слов’янських письменників України.
1 година тому
Чи можна заморожувати лимони і як правильно це робити
Лимони — це той універсальний інгредієнт, який завжди хочеться мати під рукою. Вони надають стравам яскравість, напоям — свіжість, а дому — аромат літа. Але що робити, коли лимонів більше, ніж ви встигаєте використати, розповідаємо у матеріалі.
2 години тому

Головне про коронавірус:
Останні матеріали
Більше статей


РЕДАКЦІЙНА КОЛЕГІЯ
Тернопіль, вул. В. Чорновола, 1А
+38 (067) 65-348-06
с[email protected]
Допускається цитування матеріалів без отримання попередньої згоди hospodar.ua за умови розміщення в тексті обов'язкового посилання на hospodar.ua - Сільський Господар. Для інтернет-видань обов'язкове розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на цитовані статті не нижче другого абзацу в тексті або в якості джерела. Порушення виняткових прав переслідується Законом.

Ідентифікатор онлайн-медіа в Реєстрі: R40-04703.

Сільський Господар © 2023 - 2025
Політика конфіденційності
Допускається цитування матеріалів без отримання попередньої згоди hospodar.ua за умови розміщення в тексті обов'язкового посилання на hospodar.ua - Сільський Господар. Для інтернет-видань обов'язкове розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на цитовані статті не нижче другого абзацу в тексті або в якості джерела. Порушення виняткових прав переслідується Законом.

Ідентифікатор онлайн-медіа в Реєстрі: R40-04703.