Головні новиниЖиття громадЕкономікаЄвроінтеграціяЛюдиВійна
ІсторіяКонсультаціїПоради господарямВаше здоров'яРодинне перевеслоЦікавеВарто знати
Підписатися
Всеукраїнська громадсько-політична газета.
РЕДАКЦІЙНА КОЛЕГІЯ Передплатити
Всеукраїнська громадсько-політична газета.
Передплатити
Місцеві вибори Коронавірус Новини Facebook Telegram

Що робити із залишками паски після Великодня

Християни в усьому світі відзначили Великдень. Після святкового столу у багатьох залишилися паски, крашанки та інші страви, які швидко псуються. Особливо це стосується освяченої їжі - викидати її у сміття вважається неприпустимим. То що ж робити із залишками паски?

Що робити із залишками паски після Великодня

Християни в усьому світі відзначили Великдень. Після святкового столу у багатьох залишилися паски, крашанки та інші страви, які швидко псуються. Особливо це стосується освяченої їжі - викидати її у сміття вважається неприпустимим. То що ж робити із залишками паски?

8 годин тому Джерело:

Про те, що робити з залишками паски після святкування Великодня, пише AgroTer. 


1. Зробити сухарі 
Нарізаємо паски на квадратні шматочки середнього розміру і викладаємо на деко. Розігріваємо духовку до 100°С і вимикаємо її, відправивши деко з шматочками паски підсихати в духовці, що остигає. Потім можна подавати такі солодкі сухарі до чаю чи кави, або ж споживати з молоком. 


2. Використати залишки паски як основу для торта 
Беремо приблизно 150 г паски та 100 г розм’якшеного вершкового масла. З паски необхідно зробити дрібну крихту – для цього беремо блендер або м’ясорубку. Потім змішуємо крихту з вершковим маслом, викладаємо у форму для випікання, розподіливши суміш по формі. Розігріваємо духовку до 180°С. Відправляємо основу для торта з паски у розігріту духовку на 10-12 хвилин. Потім її можна використовувати для чизкейку, сирного пирога або торта з кремом. 


3. Придумати простий десерт із паски 
Ще один швидкий і зручний спосіб - дати друге життя великодньому хлібу, зробивши з її залишків простий десерт. Шматочки паски викладаємо в глибоку ємність, заливаємо йогуртом, варенням або згущеним молоком і відправляємо ненадовго в холодильник, щоб підсохле тісто просочилося вологою. Потім цю суміш можна прикрасити ягодами чи посипати натертим шоколадом. 
 

0
0
0
0


Підписуйтесь на наш канал
Чому на екофермі «Веселі козенята» надої зросли з 18 літрів молока на день до 65
Агротуризм - давно не екзотика, а вже стала тенденція. Дедалі більше українців віддають перевагу не гламурному відпочинку, а простоті, близькості до природи, натуральним продуктам та справжнім емоціям. Саме це і пропонує екоферма «Веселі козенята», яка знаходиться у селі Хомівка на Зборівщині.
6 годин тому
Національний банк до Великодня випустив монету у формі писанки
Національний банк України увів в обіг нову пам’ятну монету «Великодня радість. Писанка», яка має форму традиційної української писанки. Про це повідомляє пресслужба НБУ в Телеграмі.
8 годин тому
Що робити із залишками паски після Великодня
Християни в усьому світі відзначили Великдень. Після святкового столу у багатьох залишилися паски, крашанки та інші страви, які швидко псуються. Особливо це стосується освяченої їжі - викидати її у сміття вважається неприпустимим. То що ж робити із залишками паски?
8 годин тому
За що футбольний арбітр показав червону картку собаці
В аматорській лізі Туреччині стався дуже кумедний інцидент. На полі під час поєдинку зʼявився пес, який ліг прямо на газоні. Рефері не розгубився, підійшов до собаки та показав червону картку. Пес, звісно, ніяк не відреагував, тому суддя перейшов до крайнощів – взяв собаку на руки та відніс за межі поля.
8 годин тому
Покращує зір і відновлює сили: вражаючі переваги петрушки
Комусь до вподоби пахучий корінь петрушки, а хтось полюбляє зелені листочки. І те й інше – дуже корисне, бо не тільки додає смаку, а й збагачує організм вітамінами та мінералами.
13 годин тому

Головне про коронавірус:
Останні матеріали
Більше статей


РЕДАКЦІЙНА КОЛЕГІЯ
Тернопіль, вул. В. Чорновола, 1А
+38 (067) 65-348-06
с[email protected]
Допускається цитування матеріалів без отримання попередньої згоди hospodar.ua за умови розміщення в тексті обов'язкового посилання на hospodar.ua - Сільський Господар. Для інтернет-видань обов'язкове розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на цитовані статті не нижче другого абзацу в тексті або в якості джерела. Порушення виняткових прав переслідується Законом.

Ідентифікатор онлайн-медіа в Реєстрі: R40-04703.

Сільський Господар © 2023 - 2025
Політика конфіденційності
Допускається цитування матеріалів без отримання попередньої згоди hospodar.ua за умови розміщення в тексті обов'язкового посилання на hospodar.ua - Сільський Господар. Для інтернет-видань обов'язкове розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на цитовані статті не нижче другого абзацу в тексті або в якості джерела. Порушення виняткових прав переслідується Законом.

Ідентифікатор онлайн-медіа в Реєстрі: R40-04703.