Головні новиниЖиття громадЕкономікаЄвроінтеграціяЛюдиВійна
ІсторіяКонсультаціїПоради господарямВаше здоров'яРодинне перевеслоЦікавеВарто знати
Підписатися
Всеукраїнська громадсько-політична газета.
РЕДАКЦІЙНА КОЛЕГІЯ Передплатити
Всеукраїнська громадсько-політична газета.
Передплатити
Місцеві вибори Коронавірус Новини Facebook Telegram

Що приготувати з печінки: рецепти смачних страв

З печінки можна приготувати багато смачних і корисних страв. Пропонуємо вам добірку рецептів із курячої печінки, які неодмінно стануть апетитною прикрасою вашого столу.

Що приготувати з печінки: рецепти смачних страв

З печінки можна приготувати багато смачних і корисних страв. Пропонуємо вам добірку рецептів із курячої печінки, які неодмінно стануть апетитною прикрасою вашого столу.

8 годин тому Джерело:

 

 

ПЕЧІНКА ТУШЕНА З ЯБЛУКАМИ 

 

 

НЕОБХІДНІ ПРОДУКТИ:

 

500 г курячої печінки, 200 г цибулі, 200 г кислих зелених яблук, сіль, перець, олія.

 

ПРИГОТУВАННЯ:

 

Підготовлену курячу печінку нарізати великими шматочками, цибулю – тонкими півкільцями, яблука – тонкими пластинами.

 

Рукав для запікання збризнути олією зсередини. Викласти шар цибулі, далі печінку, а на неї – яблука. Зав’язати рукав з обох сторін. Зверху зробити кілька отворів для виходу пари. Перекласти рукав на деко і відправити його в розігріту до 200 °С духовку. Готувати страву близько 20 хвилин. Після цього посолити і поперчити за смаком.

 

Курячу печінку з яблуками до столу подавати гарячою. Кращий гарнір для цієї страви – запечена картопля.

 

 

ПАШТЕТ ІЗ ЧАСНИКОМ 

 

 

НЕОБХІДНІ ПРОДУКТИ:

 

500 г курячої печінки, 200 г вершкового масла, 100 мл вершків, 2-3 зубчики часнику, сіль, перець – за смаком.

 

ПРИГОТУВАННЯ:

 

У сковороді розтопити 100 г вершкового масла, викласти туди печінку, смажити на середньому вогні. Із готової печінки під час проколювання витікає прозорий сік, а серединка – рожева. Покласти печінку в блендер.

 

На тій же олії обсмажити подрібнений часник і також помістити в блендер разом з олією, на якій смажився. Влити вершки, сіль, перець і збити до однорідності.

 

Окремо розтопити решту 100 г вершкового масла.

 

Перекласти паштет із блендера в банку і зверху залити розтопленим маслом. Відправити в холодильник на 2-3 години до повного застигання.

 

 

ПЕЧІНКОВИЙ РУЛЕТ

 

 

НЕОБХІДНІ ПРОДУКТИ:

 

300 г печінки, одна цибулина, 3 яйця, 3 ст. л. молока, 1 ч. л. олії, зелень, сіль, перець чорний мелений – за смаком.

 

ПРИГОТУВАННЯ:

 

Розігріти сковороду з олією й обсмажити печінку до напівготовності. Цибулю порізати довільно і додати до печінки. Посолити, поперчити за смаком. Обсмажити до готовності.

 

Потім печінку з цибулею подрібнити в блендері або через м’ясорубку.

 

Для рулету збити яйця, сіль та молоко. Можна додати зелень за бажанням.

 

Форму для запікання краще взяти прямокутну. Відрізати згідно з її розмірами пергаментний папір, зім’яти в грудку й намочити добре у воді, віджати та викласти у форму.

 

Вилити яєчну суміш у форму і запікати у духовці при температурі 180 °С упродовж 15 хвилин.

 

Потім покласти на стіл харчову плівку чи фольгу й викласти омлет, а поверх – начинку. Акуратно скрутити рулет. Загорнути у плівку/фольгу і залишити в холодильнику на 2 години.

 

 

0
0
0
0


Підписуйтесь на наш канал
Що приготувати з печінки: рецепти смачних страв
З печінки можна приготувати багато смачних і корисних страв. Пропонуємо вам добірку рецептів із курячої печінки, які неодмінно стануть апетитною прикрасою вашого столу.
8 годин тому
Зігріє не тільки чай: 6 способів побороти холод
Щоб холодна пора року залишила у вас приємні спогади та емоції, необхідно дотримуватися простих правил.
9 годин тому
В ОВА відзначили представників аграрної сфери
У Тернопільській обласній військовій адміністрації напередодні Дня працівників сільського господарства відбулися урочисті заходи. Зібрались представники аграрної сфери з усієї області – фермери, керівники господарств, агрономи, техніки та всі, хто робить вагомий внесок у розвиток сільського господарства регіону.
10 годин тому
На Різдвяну гонку 2024 року до Німеччини поїде наш Дмитро Підручний
Україна визначилася зі складом на Різдвяну гонку 2024 року з біатлону: «синьо-жовтих» вдруге поспіль представлятиме пара Дмитра Підручного та Юлії Джими, повідомили на офіційному сайті гонки. Виставкові змагання в Гельзенкірхені відбудуться 28 грудня.
12 годин тому
У Тернополі створюють терапевтичний сад в японському стилі
У парку Сопільче почали облаштовувати японський сад. Ідея його створення виникла ще у 2019 році. З того часу авторам вдалося вдосконалити концепцію проєкту і вже цього року розпочати перші кроки з його реалізації. Особливістю японського стилю є поєднання дерев, каміння та води, що відповідає обраній локації.
12 годин тому

Головне про коронавірус:
Останні матеріали
Більше статей


РЕДАКЦІЙНА КОЛЕГІЯ
Тернопіль, вул. В. Чорновола, 1
Допускається цитування матеріалів без отримання попередньої згоди hospodar.ua за умови розміщення в тексті обов'язкового посилання на hospodar.ua - Сільський Господар. Для інтернет-видань обов'язкове розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на цитовані статті не нижче другого абзацу в тексті або в якості джерела. Порушення виняткових прав переслідується Законом.

Сільський Господар © 2023 - 2024
Політика конфіденційності
Допускається цитування матеріалів без отримання попередньої згоди hospodar.ua за умови розміщення в тексті обов'язкового посилання на hospodar.ua - Сільський Господар. Для інтернет-видань обов'язкове розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на цитовані статті не нижче другого абзацу в тексті або в якості джерела. Порушення виняткових прав переслідується Законом.