Головні новиниЖиття громадЕкономікаЄвроінтеграціяЛюдиВійна
ІсторіяКонсультаціїПоради господарямВаше здоров'яРодинне перевеслоЦікавеВарто знати
Підписатися
Всеукраїнська громадсько-політична газета.
РЕДАКЦІЙНА КОЛЕГІЯ Передплатити
Всеукраїнська громадсько-політична газета.
Передплатити
Місцеві вибори Коронавірус Новини Facebook Telegram

Найкращі методи засолювання сала

Сало – традиційна українська смакота, яку легко приготувати в домашніх умовах. Один із найзручніших способів – засолити продукт у трилітровій банці. Такий метод дозволяє отримати ароматне і соковите сало, яке зберігатиметься довго і не втратить смаку.

Найкращі методи засолювання сала

Сало – традиційна українська смакота, яку легко приготувати в домашніх умовах. Один із найзручніших способів – засолити продукт у трилітровій банці. Такий метод дозволяє отримати ароматне і соковите сало, яке зберігатиметься довго і не втратить смаку.

9 годин тому Джерело:

Про це повідомляє «Час дій». 


Підготовка сала 
Спочатку продукт нарізають на невеликі шматочки, промивають і висушують рушником. Далі сальце натирають сумішшю спецій: сіллю, часником, лавровим листом та чорним перцем. Кожен шматок повинен бути добре вкритий ароматними компонентами, щоб отримати максимально насичений смак. 


Засолювання у сухому вигляді 
Для сухого способу на дно чистої трилітрової банки насипають трохи солі, додають шар спецій і викладають шматки сала. Процедуру повторюють, поки банка не заповниться. Після цього місткість залишають при кімнатній температурі на 1–3 дні. Потім банку з салом переміщують до холодильника, де продукт продовжує просолюватися ще 3–7 днів. 


Засолювання в розсолі 
Інший спосіб – використання соляного розсолу. Воду з сіллю доводять до кипіння, дають їй охолонути. Шматочки сала натирають часником, додають спеції та лавровий лист, викладають шарами у банку і заливають розсолом так, щоб сало було повністю покрите. Банку залишають при кімнатній температурі на 2–3 дні, після чого щільно закривають і переміщують у холодильник на 3–5 днів. 


Зберігання 
Готове сало можна тримати в холодильнику або заморозити для тривалого зберігання. Використовуючи ці прості методи, ви отримаєте справжню українську смакоту без зайвих витрат і клопоту. 
 

0
0
0
0


Підписуйтесь на наш канал
Чому не можна цілувати кішок…
Побачивши милу, пухнасту і м'яку котячу мордочку, важко втриматись, щоб не обійняти і не поцілувати її. Здається, що в цьому немає нічого поганого, але у ветеринарів і зоологів є щодо цього своя думка – робити цього не можна. Давайте ж розберемося в чому причина.
4 години тому
ВАКС розгляне питання про конфіскацію активів нардепки Марченко на понад 8,2 млн грн
Вищий антикорупційний суд України отримав цивільний позов прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) до чинної членкині парламенту про визнання її активів необґрунтованими.
5 годин тому
Хто в Тернополі отримає академічні стипендії імені Героїв Небесної Сотні…
Начальник Тернопільської обласної військової адміністрації В'ячеслав Негода спільно з адміністрацією Тернопільського національного педагогічного університету ім. Володимира Гнатюка повідомили, що академічні стипендії імені Героїв Небесної Сотні отримають троє студентів ТНПУ.
5 годин тому
Діти Підгаєччини подарували «Обійми - вчителям, дрони – бійцям»
Підгаєцький «Вітамінний Бункер С» до початку нового навчального року провів акцію «Обійми - вчителям, дрони – бійцям». Загалом було зібрано 34 340 грн. Організатори щиро вдячні «кожній школі, вчителю, учневі, кожній родині, хто долучився до акції».
6 годин тому
Фермер з Одещини доводить: гранати можна вирощувати і в Україні
На півдні Одещини фермер із села Котловина Ренійської громади Михайло Цонков кілька років експериментує з вирощуванням гранату. Культура добре переносить посуху, не потребує регулярного поливу та виявилася стійкою до шкідників і хвороб.
6 годин тому

Головне про коронавірус:
Останні матеріали
Більше статей


РЕДАКЦІЙНА КОЛЕГІЯ
Тернопіль, вул. В. Чорновола, 1А
+38 (067) 65-348-06
с[email protected]
Допускається цитування матеріалів без отримання попередньої згоди hospodar.ua за умови розміщення в тексті обов'язкового посилання на hospodar.ua - Сільський Господар. Для інтернет-видань обов'язкове розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на цитовані статті не нижче другого абзацу в тексті або в якості джерела. Порушення виняткових прав переслідується Законом.

Ідентифікатор онлайн-медіа в Реєстрі: R40-04703.

Сільський Господар © 2023 - 2025
Політика конфіденційності
Допускається цитування матеріалів без отримання попередньої згоди hospodar.ua за умови розміщення в тексті обов'язкового посилання на hospodar.ua - Сільський Господар. Для інтернет-видань обов'язкове розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на цитовані статті не нижче другого абзацу в тексті або в якості джерела. Порушення виняткових прав переслідується Законом.

Ідентифікатор онлайн-медіа в Реєстрі: R40-04703.