Головні новиниЖиття громадЕкономікаЄвроінтеграціяЛюдиВійна
ІсторіяКонсультаціїПоради господарямВаше здоров'яРодинне перевеслоЦікавеВарто знати
Підписатися
Всеукраїнська громадсько-політична газета.
РЕДАКЦІЙНА КОЛЕГІЯ Передплатити
Всеукраїнська громадсько-політична газета.
Передплатити
Місцеві вибори Коронавірус Новини Facebook Telegram

Від початку року на території області виникло 422 пожежі на площі 202 га. І всі – через людську недбалість

На Тернопільщині знову масово горить суха трава. Протягом минулої доби вогнеборці ліквідували 9 пожеж у природних екосистемах на загальній площі близько 3 га, а від початку року на території області виникло 422 пожежі на відкритих територіях на площі 202 га.

Від початку року на території області виникло 422 пожежі на площі 202 га. І всі – через людську недбалість

На Тернопільщині знову масово горить суха трава. Протягом минулої доби вогнеборці ліквідували 9 пожеж у природних екосистемах на загальній площі близько 3 га, а від початку року на території області виникло 422 пожежі на відкритих територіях на площі 202 га.

1 рік тому Джерело:

Як повідомило Головне управління ДСНС України у Тернопільській області, найчастіше причиною таких пожеж стає банальна людська недбалість, а наслідки цього катастрофічні – забруднення повітря, ґрунтів, підземних вод, загроза перекидання вогню на житлові масиви, знищення домівок тварин і птахів.  


Лише минулої доби (3 вересня) вогнеборці ліквідували: 
• пожежу сухої трави на відкритій території на площі 0,01 г у місті Зборів; 
• пожежу сухої трави на відкритій території на площі 0,005 га у с. Сухостав Копичинецької ТГ; 
• пожежу сухої трави на відкритій території на площі 0,012 га у місті Скалат; 
• пожежу сухої трави на відкритій території на площі 0,005 га с. В. Бірки Великобірківської ТГ; 
• пожежу післяжнивних залишків на відкритій території на площі 0,2 га у с. Залісся Заводської ТГ Чортківського району; 
• пожежу сухої трави на відкритій території на площі 1 га у с. Городниця Гусятинської ТГ; 
• пожежу сухої трави на відкритій території на площі 0,05 га у с. Яблунів Копичинецької ТГ; 
• пожежу сухої трави на відкритій території на площі 0,5 га у селі Кудринці Мельнице-Подільської ТГ; 
• пожежу сухої трави на відкритій території на площі 1 га у селі Лиса Підгаєцької ТГ. 


Головне управління ДСНС України у Тернопільській області наголошує - перебуваючи в лісі чи у полі, дотримуйтесь елементарних правил пожежної безпеки. Адже одна іскра може спричинити масштабні пожежі.  
 

0
0
0
0


Підписуйтесь на наш канал
Завершується реєстрація на І етап Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів
12 вересня стартувала реєстрація учнів на І етап Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів. До участі можуть долучитися школярі закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти. Реєстрація триватиме 7 календарних днів. Про це під час брифінгу розповіла директорка департаменту освіти і науки Тернопільської ОВА Ольга Хома.
54 хвилини тому
Козівчани пам’ятають коріння свого роду
14 вересня, після відправлених Богослужінь у храмах, Козівська громадськість, гості, священники, представники місцевої влади зібралися у сквері центральної площі містечка біля пам’ятника українцям – жертвам депортації, сталінського режиму з нагоди відзначення Дня початку депортації українського населення з Польщі в 1944–1951 роках.
60 хвилин тому
Учені назвали сир, який здатний уповільнювати старіння мозку
Сир камамбер - не лише делікатес із вишуканим смаком, а й продукт, який може позитивно впливати на роботу мозку. Дослідження свідчать, що регулярне вживання цього м'якого сиру з пліснявою уповільнює процеси старіння нервових клітин, підтримує пам'ять та концентрацію.
1 година тому
Є перший тернопільський цукор!
На Тернопільщині успішно розпочався сезон цукроваріння. Перші тонни «білого золота» уже зійшли з конвеєрів Хоростківського і Козівського заводів.
1 година тому
Оригінальні рецепти консервації зі слив
Слива – це справжня королева осіннього врожаю, яка здатна дивувати своєю багатогранністю. Пропонуємо рецепти, що перевернуть ваше уявлення про консервування, перетворивши звичайні плоди на вишукані делікатеси.
2 години тому

Головне про коронавірус:
Останні матеріали
Більше статей


РЕДАКЦІЙНА КОЛЕГІЯ
Тернопіль, вул. В. Чорновола, 1А
+38 (067) 65-348-06
с[email protected]
Допускається цитування матеріалів без отримання попередньої згоди hospodar.ua за умови розміщення в тексті обов'язкового посилання на hospodar.ua - Сільський Господар. Для інтернет-видань обов'язкове розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на цитовані статті не нижче другого абзацу в тексті або в якості джерела. Порушення виняткових прав переслідується Законом.

Ідентифікатор онлайн-медіа в Реєстрі: R40-04703.

Сільський Господар © 2023 - 2025
Політика конфіденційності
Допускається цитування матеріалів без отримання попередньої згоди hospodar.ua за умови розміщення в тексті обов'язкового посилання на hospodar.ua - Сільський Господар. Для інтернет-видань обов'язкове розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на цитовані статті не нижче другого абзацу в тексті або в якості джерела. Порушення виняткових прав переслідується Законом.

Ідентифікатор онлайн-медіа в Реєстрі: R40-04703.