Головні новиниЖиття громадЕкономікаЄвроінтеграціяЛюдиВійна
ІсторіяКонсультаціїПоради господарямВаше здоров'яРодинне перевеслоЦікавеВарто знати
Підписатися
Всеукраїнська громадсько-політична газета.
РЕДАКЦІЙНА КОЛЕГІЯ Передплатити
Всеукраїнська громадсько-політична газета.
Передплатити
Місцеві вибори Коронавірус Новини Facebook Telegram

Державницький підхід сільськогосподарського товариства «Вікторія»

Аграрне підприємство у Байківцях відвідав народний депутат, секретар парламентського комітету аграрної політики і земельних відносин Іван Чайківський. Він високо оцінив роботу місцевих трудівників: «Оце державницький підхід. Розуміють і відповідальність перед країною та людьми».

Державницький підхід сільськогосподарського товариства «Вікторія»

Аграрне підприємство у Байківцях відвідав народний депутат, секретар парламентського комітету аграрної політики і земельних відносин Іван Чайківський. Він високо оцінив роботу місцевих трудівників: «Оце державницький підхід. Розуміють і відповідальність перед країною та людьми».

1 рік тому Джерело:

Народний обранець зазначив, що про це багато говорять, оцінюють, але мало хто РОБИТЬ. Мало хто готовий ризикувати і брати відповідальність у вирощуванні городини. 


До речі, минулого тижня журналісти «Сільського господаря» побували на полях «Вікторії». І власними очима побачили на 29 гектарах з крапельним поливом прекрасні урожаї цибулі, перцю, помідорів, кавунів. А керівник сільськогосподарського товариства «Вікторія» Сергій Якимець детально розповів і про переваги крапельного поливу, і про механізований збір цибулі.  


Саме на полях цього аграрного підрозділу секретар парламентського комітету аграрної політики і земельних відносин Іван Чайківський розпочав на своїй сторінці у фейсбуці «цикл розмов про достигання овочів з «борщового набору», які вирощуються на Тернопіллі. Показую успішні приклади, як можна інвестувати в українське агро, дбати про продовольчу безпеку та економіку країни. Починаємо з цибулі», - зазначив народний депутат. 


Він підкреслив, що на Тернопіллі є справжні господарі, які не бояться бути новаторами. Цибуля, морква, перець, буряк - це те, що вже є. І вони ставлять перед собою завдання повністю мати комплект всього, що входить до борщу різних рецептів.  


Іван Чайківський додав, що чим більше буде фермерів, які працюють з овочівництвом, тим дешевшим буде сам борщовий набір. А фермери даватимуть роботу місцевим, дбатимуть про якість товару і задоволення потреб покупця. Вигідно - усім. 
 

0
0
0
0


Підписуйтесь на наш канал
Земляки з Києва та закордону зміцнюватимуть взаємодію з рідним Тернопіллям
У Збаразькому замку підписали Меморандум про партнерство між Тернопільською обласною військовою адміністрацією та громадською організацією «Тернопільське земляцтво в м. Києві «Тернопілля». Документ спрямований на зміцнення взаємодії між уродженцями Тернопільщини, які живуть і працюють у столиці та за кордоном, і рідним регіоном.
2 хвилини тому
Максимум користі: дієтологи назвали найкращий час, коли можна їсти яблука
Фрукти мають бути у щоденному раціоні кожної людини, адже це простий спосіб отримати необхідні організму вітаміни. Найдоступнішими незалежно від сезону є яблука, але у деяких можуть виникнути питання, коли їх краще їсти, щоб принести максимум користі.
5 годин тому
Що робити, якщо груша не родить: поради садівників
Багато дачників нарікають, що не мають жодної втіхи від посаджених деревець груші. Якщо яблуньки гарно розвиваються і почали давати урожай уже на третій рік, то з грушею щось не так. Є кілька основних причин, чому груша може не давати плодів роками, втім, цю проблему просто вирішити, кажуть садоводи.
6 годин тому
Андрій БАРАН: «Працюємо на українській землі для українців та Української держави»
Наприкінці важкого у всіх відношеннях 2025 року і напередодні професійного свята аграріїв цікавлюся виробничими досягненнями компанії «Агропродсервіс» у її генерального директора, заслуженого працівника сільського господарства України Андрія Барана. А розпочати розмову пропоную з її найбільшої галузі – рослинництва…
6 годин тому
Від вишуканих супів до ароматних десертів: рецепти страв із гарбуза
Листопад приносить із собою не лише перші приморозки, а й щедрі дари осені, серед яких особливе місце посідає яскравий і корисний гарбуз. Він справжня знахідка для кулінарів, адже з ним можна приготувати безліч дивовижних страв – від вишуканих супів до ароматних десертів.
8 годин тому

Головне про коронавірус:
Останні матеріали
Більше статей


РЕДАКЦІЙНА КОЛЕГІЯ
Тернопіль, вул. В. Чорновола, 1А
+38 (067) 65-348-06
с[email protected]
Допускається цитування матеріалів без отримання попередньої згоди hospodar.ua за умови розміщення в тексті обов'язкового посилання на hospodar.ua - Сільський Господар. Для інтернет-видань обов'язкове розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на цитовані статті не нижче другого абзацу в тексті або в якості джерела. Порушення виняткових прав переслідується Законом.

Ідентифікатор онлайн-медіа в Реєстрі: R40-04703.

Сільський Господар © 2023 - 2025
Політика конфіденційності
Допускається цитування матеріалів без отримання попередньої згоди hospodar.ua за умови розміщення в тексті обов'язкового посилання на hospodar.ua - Сільський Господар. Для інтернет-видань обов'язкове розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на цитовані статті не нижче другого абзацу в тексті або в якості джерела. Порушення виняткових прав переслідується Законом.

Ідентифікатор онлайн-медіа в Реєстрі: R40-04703.