Головні новиниЖиття громадЕкономікаЄвроінтеграціяЛюдиВійна
ІсторіяКонсультаціїПоради господарямВаше здоров'яРодинне перевеслоЦікавеВарто знати
Підписатися
Всеукраїнська громадсько-політична газета.
РЕДАКЦІЙНА КОЛЕГІЯ Передплатити
Всеукраїнська громадсько-політична газета.
Передплатити
Місцеві вибори Коронавірус Новини Facebook Telegram

За хліборобську честь та підтримку ЗСУ

Днями оргкомітет престижного регіонального конкурсу «Людина року» оприлюднив лауреатів за 2023-й рік. Приємно, що серед лауреатів – відомий на Тернопіллі аграрій, керівник ТОВ «Агро-Млин» (м. Скалат Тернопільського району) Богдан Степанович Олійник, кандидатуру якого ухвалено на спільному засіданні президії ради обласного об’єднання сільгосппідприємств і колегії департаменту агропромислового розвитку ОВА.

За хліборобську честь та підтримку ЗСУ

Днями оргкомітет престижного регіонального конкурсу «Людина року» оприлюднив лауреатів за 2023-й рік. Приємно, що серед лауреатів – відомий на Тернопіллі аграрій, керівник ТОВ «Агро-Млин» (м. Скалат Тернопільського району) Богдан Степанович Олійник, кандидатуру якого ухвалено на спільному засіданні президії ради обласного об’єднання сільгосппідприємств і колегії департаменту агропромислового розвитку ОВА.

2 роки тому Джерело:

Знаний організатор аграрного виробництва і один із лідерів глибокої переробки агропродукції на теренах нашого краю Богдан Олійник – випускник Одеського технологічного інституту. Багато років тому він створив на Тернопільщині підприємство, яке нині входить до числа найефективніших у переробній галузі нашої держави. Його продукція, а це – високоякісне борошно і крупи в широкому асортименті під торговою маркою «Скала-Дар», завоювали прилавки торгових центрів більшості областей України.

 
«Агро-Млин» – базовий із впровадження сучасних технологій глибокої переробки сільгосппродукції й отримання продовольчих товарів із високою доданою вартістю. Ініціатор зміни моделі аграрної економіки держави із сировинної на продовольчу модель. 


Богдан Степанович опанував ще й хліборобське ремесло. На орендованих полях вирощує високі врожаї зернових та олійних культур, заклав високопродуктивний сад і займається виробництвом рідких органічних добрив. А ще очільник «Агро-Млина» – визнаний благодійник і меценат. Допомагає українському війську, територіальній громаді Скалата і селам, де орендує землю. Він – президент Тернопільської обласної федерації важкої атлетики, серед вихованців якої є чемпіони світу та Європи. Його неодноразово обирали депутатом обласної, Підволочиської районної і Скалатської міської рад. 


На перший погляд, тепер ніби й не до ладу говорити про речі, які за своєю суттю віддалені від жорстоких буднів війни. Та йдеться про таких як Богдан Олійник, адже саме вони забезпечують продовольчу безпеку держави – другий важливий фронт у боротьбі з російськими окупантами. 


Тарас БОГДАНЮК 
 

0
0
0
0


Підписуйтесь на наш канал
Українські заводи виробили 700 тис. тонн цукру
Станом на початок листопада в Україні вироблено 700 тис. тонн цукру. Це на 110 тис тонн менше, ніж за аналогічний період 2024 року. Про це у Телеграм-каналі повідомляє пресслужба Асоціації «Укрцукор».
5 годин тому
Короновані словом: серед переможців Міжнародного літературного конкурсу є і тернополяни
Нагадаємо, ідея конкурсу «Коронація слова» виникла в середині 1990-их років, коли засновники Тетяна та Юрій Логуші шукали романи українських письменників до читання в київських книгарнях. Окрім маси залежаного соцреалізму, цікаве не часто траплялося і вони були змушені або повторно перечитувати класиків, або вибирати іноземних письменників, або...
5 годин тому
Українці Хорватії видали геніальний «Щедрик»
Українська громада Республіки Хорватія випустила двомовний українсько-хорватський збірник самобутніх оригінальних композицій Миколи Леонтовича «Щедрик, Ščedryk». Авторка, упорядниця книжки – народна артистка України, примадонна Хорватського національного театру імені Івана Зайца в Рієці, засновниця й очільниця Українського культурно-просвітнього товариства «Дніпро» – Рієка Ольга Камінська.
6 годин тому
Чому лікарі не радять їсти суп на вечерю
Суп на вечерю здається легкою, корисною та дієтичною стравою. Багато хто вважає, що тарілка гарячого бульйону допоможе не переїсти, поліпшить травлення й забезпечить спокійний сон. Проте гастроентерологи мають іншу думку, є щонайменше три вагомі причини, чому варто відмовитися від супу ввечері.
6 годин тому
Як обрізати виноград у листопаді, щоб отримати рекордний урожай
Листопад — найкращий час для осінньої обрізки винограду. Коли листя вже опало, а сокорух у лозі припинився, лози добре видно, і можна правильно сформувати кущ, заклавши основу майбутнього врожаю. Головне — не поспішати й дотримуватись кількох простих правил.
6 годин тому

Головне про коронавірус:
Останні матеріали
Більше статей


РЕДАКЦІЙНА КОЛЕГІЯ
Тернопіль, вул. В. Чорновола, 1А
+38 (067) 65-348-06
с[email protected]
Допускається цитування матеріалів без отримання попередньої згоди hospodar.ua за умови розміщення в тексті обов'язкового посилання на hospodar.ua - Сільський Господар. Для інтернет-видань обов'язкове розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на цитовані статті не нижче другого абзацу в тексті або в якості джерела. Порушення виняткових прав переслідується Законом.

Ідентифікатор онлайн-медіа в Реєстрі: R40-04703.

Сільський Господар © 2023 - 2025
Політика конфіденційності
Допускається цитування матеріалів без отримання попередньої згоди hospodar.ua за умови розміщення в тексті обов'язкового посилання на hospodar.ua - Сільський Господар. Для інтернет-видань обов'язкове розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на цитовані статті не нижче другого абзацу в тексті або в якості джерела. Порушення виняткових прав переслідується Законом.

Ідентифікатор онлайн-медіа в Реєстрі: R40-04703.